Нихат Расим с позиция в Народното събрание

By 31 Октомври 2022 Прочетена 776 пъти 0
Паралелно с това той ще продължава да съвместява длъжността на общински съветник в община Завет Паралелно с това той ще продължава да съвместява длъжността на общински съветник в община Завет КИС 13

Лидерът на "Демократична България" в община Завет Нихат Расим заема позицията сътрудник по въпросите на земеделието и регионалната политика в българския парламент.

Г-н Расим става част от екипа на Ивайло Мирчев, избран за депутат от област Разград. Паралелно с това той ще продължава да съвместява длъжността на общински съветник в Община Завет.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


На 28 октомври (петък) в зала "Изток" на парламента Мирчев и Расим проведоха първи неформални срещи с представители на парламентарните комисии по земеделие, храни и гори, както и комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление. На тях Нихат Расим запозна депутати от двете комисии с приоритетните си за работа области и инициативи, които планира.

Успоредно с парламентарната си дейност зеленчукопроизводителят от с. Брестовене ще продължи да развива местния си селскостопански бизнес.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 31 Октомври 2022 14:48
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net