Община Разград и Федерацията на жените отново търсят най-красивите дворове и балкони

By 16 Май 2023 Прочетена 484 пъти 0
Община Разград и Федерацията на жените отново търсят най-красивите дворове и балкони Община Разград и Федерацията на жените отново търсят най-красивите дворове и балкони снимка: КИС 13

Започва 13-ият конкурс "Да на красотата" в Разград.

Община Разград и Федерацията на жените организират конкурса "Да на красотата", който има за цел да стимулира жителите на Община Разград да покажат уменията си по аранжиране на домове и градини, насърчава ги да допринасят за красивия облик на града и останалите населени места в общината.

Конкурсът се провежда в следните раздели: най-добре зацветен двор, най-добре поддържан балкон, най-добре зацветен двор на фирма, най-добре зацветена лятна градина на търговски обекти от общественото хранене, най-добре зацветен двор в детска градина и училище и най-красив вход.

Награди ще има не само за жителите на областния град, а и за живеещите в селата от община Разград, чиито кметове проявят желание населеното място да участва.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Миналата година се включиха жители на четири населени места: Просторно, Гецово, Островче, Балкански.

Председател на комисията, която ще оценява номинираните дворове и балкони, е заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев. Комисията ще обходи адресите в началото на юли, а повторно – в края на септември.

По традиция победителите се обявяват на благотворителен концерт, организиран от Федерацията на жените за Деня на християнското семейство 21 ноември.

Наградите за победителите са различни градински приспособления.

Заявки за участие в конкурса се приемат до края на юни на телефони: 0896799103 – Любка Стоянова; 084 618 186 – Диана Димитрова; 0886325204 – Добринка Монева; 0897747594 - Милка Драгнева.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 16 Май 2023 16:33
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net