7000 флаера ще бъдат раздадени на родители на ученици в рамките на инициативата "Заедно да спасим Русе и децата от дрогата"

By 14 Септември 2023 Прочетена 534 пъти 0
7000 флаера ще бъдат раздадени на родители на ученици в рамките на инициативата "Заедно да спасим Русе и децата от дрогата" 7000 флаера ще бъдат раздадени на родители на ученици в рамките на инициативата "Заедно да спасим Русе и децата от дрогата"

Ще раздадат 7000 флаера на родителите на учениците от 5 до 9 клас в Русенско.

До тази идея се стигна, след като стана ясно, че по една или друга причина голяма част от родителите на децата в рисковата група 11 до 15 години нямат представа и отношение към наркотичните вещества.

Затова експерти на Регионалната здравна инспекция РЗИ и РУО подготвиха текстове, които представят в най-общ план идеята и част от направеното до момента от Инициативата, както и основни симптоми, които родителите могат да забележат у децата си, ако евентуално са употребили упойващи вещества.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Флаерите се раздават по време на започналите вече родителски среща. Доброволци към БЧК предоставиха в различните класове в ОУ "Отец Паисий" на всичките паралелки, в СУ "Васил Левски" и Гимназията по строителство ръководствата на училищата също предоставиха сигналните брошури чрез класните ръководители.

За осъществяване на тази поредна идея допринесоха УМБАЛ "Медика" в лицето на административния и директор Алисе Муртезова и маркетинговия ръководител на "Експрес сервиз" Цветелин Колев.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 14 Септември 2023 17:31
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net