ВИДЕО: Окръжният съд в Русе оправда Венцислав Ангелов за боя в лекарския кабинет в Ново село

By 02 Февруари 2024 Прочетена 1044 пъти 0

Оправдаха на втора инстанция Венцислав Ангелов – Чикагото за спречкването с общопрактикуващия лекар в русенското Ново село през януари 2022 година.

Решението на Окръжния съд в Русе подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд.

Припомняме, че през април миналата година, Районният съд призна Венцислав Ангелов за виновен за това, че на 17 януари 2022 в кабинета на общопрактикуващия лекар д-р Ивайло Иванов в Ново село, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и отправял обиди и заплахи.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Стигна се до спречкване, при което и двамата пострадаха. Близо 9 месеца, след като на първа инстанция получи ефективна присъда от година и половина, Венцислав Ангелов бе оправдан от Окръжния съд в Русе.

Според адвоката на Ангелов, до оправдателната присъда се е стигнало благодарение на доказателства, които не са били допуснати на първа инстанция.

Венцислав Ангелов смята, че решението на Окръжния съд ще бъде потвърдено и на последна инстанция. След това възнамерява да заведе дело срещу държавата за нанесените му вреди, както и за дискредитирането му като лидер на политическа партия.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net