Още една жена е в тежко състояние след побой от мъж тази нощ в Русе

By 14 Декември 2023 Прочетена 2623 пъти 0
Още една жена е в тежко състояние след побой от мъж тази нощ в Русе Още една жена е в тежко състояние след побой от мъж тази нощ в Русе снимка: КИС 13

44-годишен мъж е задържан от полицията в Русе, след подаден тази сутрин сигнал за нанесен побой над жена. 

За това съобщава Областната дирекция на МВР.

Днес в 06:40 ч. в Първо РУ е постъпило обаждане от русенец, който е съобщил, че пред блок 14 в русенския кв. "Дружба" е открил жена в бозпомощно състояние.

Незабавно на адреса е изпратен екип на полицията. Униформените са изяснили, че жената е 34-годишна русенка, която е с множоство наранявания, причинени вероятно от нанесен побой.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Пострадалата е откарана с линейка в болница "Канев" в Русе, където е приета за лечение в тежко състояние с множество фрактури и други травми.

При последвалите незабавни оперативно - издирвателни мероприятия от страна на служители на реда е установен и задържан по ЗМВР, за срок до 24 часа, 44-годишен мъж от Русе, познат на потърпевшата.

Според първоначалните данни той е нанесъл побоя на жената, което е станало след употреба на голямо количство алкохол и възникнал скандал.

По случая е образувано досъдебно производство и се разследва, като работата продължава, под надзора на прокуратурата.

Това е втори тежък случай за изминалата нощ на насилие между партньори. Припомняме, че снощи мъж простреля в козметичен салон жената, с която живее. Тя е откарана в УМБАЛ "Канев" в критично състояние, а след извършването на престъплението, извършителят се е самоубил.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 14 Декември 2023 15:08
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net