Разбити са две групи за телефонни измами в Русенско

By 18 Март 2016 Прочетена 1317 пъти 0

Разбиха две групи за телефонни измами в Русенско. Днес от полицията отчетоха резултатите от специализираната акция, която се проведе на 16 и 17 март.

Както вече ви показахме в новините на КИС 13, при първия случай бяха задържани двама мъже край земеделския колеж. Оказва се, че те са от организаторите на група, която извършвала телефонни измами в Южна България. Задържаните лица са от познатия на полицията контингент във Ветово и дори вече са били съдени за подобни прояви. Стана ясно, че те са отивали да посрещнат на ЖП гарата мулето от сливенското село Караново, което е идвало с 5 000 лева от поредна измама в Ямбол. Към момента за тази група е документирана престъпна дейност за 9 телефонни измами на територията на 4 области.

Вчера край село Волово е била задържана и група за телефонни измами на територията на Плевен.

От полицията в Русе отчетоха и резултатите от специализрана операция за противодействие на битовата престъпност, проведена между 7 и 15 март. По време на операцията са били задържани 18 лица, обявени за издирване на различни основания. Разкритите престъпления са над 25. В голямата си част това са кражби предимно от селските райони.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net