ВИДЕО: Спортно-туристическото дружество към Русенския университет изпрати успешна 2023 година

By 07 Февруари 2024 Прочетена 220 пъти 0

Отчет на дейността си през миналата година направи Спортно-туристическо и природозащитно дружество "Академик" към Русенския университет.

За заслуги бяха наградени с грамота членове, деятели и спонсори на дружеството.

Една от най-активните и престижни дейности на Спортно-туристическо и природозащитно дружество "Академик" е маркирането и осигуряването на безопасен достъп до множество туристически маршрути.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


С подкрепата и съдействието на Русенския университет, дирекцията на "Русенски Лом" и на частни спонсори, както и с дарения на преподаватели от РУ и граждани, през 2023 година са изпълнени, основно с доброволен труд, важни дейности в полза на планинарството и туризма в Русенското Поломие и на хижа "Ехо" в Национален парк "Централен Балкан".

Има много голям интерес към инициативите на Спортно-туристическо и природозащитно дружество "Академик", каза още доц. Руси Минев.

Сред извършените дейности от дружеството през миналата година са поставяне на маршрутно-информационни табла; ремонт и укрепване на мостове, стълбища и обекти и монтиране на въжени обезопасителни парапети.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 07 Февруари 2024 17:45
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net