Възрастна жена открадна колбаси за близо 200 лв. от хипермаркет в Русе

By 25 Септември 2023
Възрастна жена открадна колбаси за близо 200 лв. от хипермаркет в Русе Възрастна жена открадна колбаси за близо 200 лв. от хипермаркет в Русе снимка: КИС 13

Бързо производство за кражба от магазин е образувано срещу жена от Русе, заловена от охраната на хипермаркет при опит да напусне търговския обект без да плати. 

За случая съобщава Областната дирекция на МВР.

На 23 септември в 13:25 часа служители на Първо РУ са изпратени в магазин на бул. "Христо Ботев" в Русе, откъдето е постъпила информация, че охраната е задържала жена с незаплатени хранителни стоки от асортимента на търговския обект.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

На място униформените са установили мъж, служител от охранителната фирма и 66-годишна жена от Русе, за която той обяснил, че по-рано на камерите за видео наблюдение в търговската зала я е забелязал как прибира различни видове колбаси в дамската си чанта, а след това е преминала през касовата зона, като не ги е поставила на лентата и съответно не ги е платила, а се е отправила към изхода.

Отнетата стока е на стойност 188.92 лева.

Сигналът е документиран от полицията, като по описа на Първо РУ е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.194, ал.1 от Наказателния кодекс.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.