ВИДЕО: МВР провежда поредна спецоперация в Русенско

By 29 Септември 2022 Прочетена 1815 пъти 0

Специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност и осигуряване на обществения ред се провежда в цяла Русенска област.

Акцията е насочена и за предотвратяване и разкриване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите. Има и един задържан за притежание на наркотици.

В операцията участват екипи от служители на охранителна и пътна полиция, секторите за противодействие на криминалната и икономическата престъпност, сектор "Специални тактически действия", всички районни управления в областта, както и представители на държавните горски стопанства.

Тази сутрин полицейски пунктове за проверка имаше и във Ветово, като само за няколко часа от началото на акцията вече бяха установени доста нарушители.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


От Областната дирекция на МВР в Русе съобщиха, че до момента са проверени близо 400 лица и над 250 моторни превозни средства. На територията на различни населени места са извършени проверки на магазини, пунктове за търговия с отпадъци, автокъщи и заведения.

Образувано е досъдебно производство за притежание на наркотици, по което е задържано едно лице.

Установен е обявен за издирване и е разкрита взломна кражба, извършена от непълнолетни.

Представителите на горските стопанства са издали 4 акта и констативни протокола. Действията на полицейските екипи в областта продължават.

Вижте повече подробности във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net