Трима са задържани при акция срещу телефонни измамници във Ветово днес

By 17 Октомври 2023 Прочетена 804 пъти 0
Трима са задържани при акция срещу телефонни измамници във Ветово днес Трима са задържани при акция срещу телефонни измамници във Ветово днес снимка: ОДМВР - Русе
В хода на провежданата специализирана полицейска операция на МВР по линия на конвенционалната престъпност, тази сутрин в гр. Ветово служители на ОДМВР - Русе задържаха трима мъже за телефонни измами.
Тримата са жители на гр. Ветово на възраст 24, 24 и 54 г.
 
Действията са реализирани под надзора на Районна прокуратура - Русе от служители на областната дирекция на МВР в Русе, от секторите "Противодействие на криминалната престъпност", "Специални тактически действия", отдел "Разследване" и РУ-Ветово, както и със съдействие на служители от сектор Измами при ГДНП – София.
 
РЕКЛАМА

 

До задържането на тримата се е стигнало в резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия на територията на гр. Ветово и гр. Русе, във връзка с извършвани множество телефонни измами в населени места в Русенски регион и в страната.
 
В хода на акцията тази сутрин са претърсени 5 адреса и 2 автомобила в гр. Ветово. Иззети са мобилни комуникатори, множество СИМ карти, както и други вещи съотносими към извършените престъпления.
 
Доказателства са събрани за извършени телефонни измами, с пострадали възрастни граждани, при които има нанесена имотна вреда на обща стойност 54 000 лв.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 28 Октомври 2023 00:53
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net