Задържаха 54-годишна жена, повредила полицейска апаратура по време на проверка в Русе

By 26 Януари 2024 Прочетена 1033 пъти 0
Задържаха 54-годишна жена, повредила полицейска апаратура по време на проверка в Русе Задържаха 54-годишна жена, повредила полицейска апаратура по време на проверка в Русе снимка: КИС 13

54-годишна жена е задържана за хулиганска проява в Русе и срещу нея е образувано бързо производство. 

За това съобщава Областната дирекция на МВР.

Тази нощ около 01:55 часа полицейски екип от Второ РУ при обход по бул. Тутракан в Русе, в района до №44, е установил паркиран неправилно товарен автомобил - марка "Даф", с прикачено полуремарке с марка "Когел" с чуждестранни регистрации. При последвалите полицейски действия за извършване на проверка и документиране на установеното нарушение, първоначално водачът на товарния автомобил е отказал да предостави документите си на служителите.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Впоследствие е станало ясно, че той е украински гражданин на 49 г., а заедно с него в автомобила има жена на 54 г., също украински гражданин.

Докато тече проверката жената е слязла от тира и е започнала внезапно да буйства и рита, като рязко е скочила в полицейската кола, съборила е камера, поставена на предното стъкло на служебния автомобил и е повредила друга апаратура, намираща се на таблото.

Тя е била задържана от полицаите и отведена в поделение на МВР.

Случаят е документиран и е започнато бързо производство, с оглед на престъпление по чл. 325, ал.1 от НК, като работата по него продължава. 54-годишната жена е задържана за срок до 24 ч. със заповед по ЗМВР.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net