36 души се включиха в инициативата за най-много изминати крачки в Търговище

By 27 Септември 2023 Прочетена 542 пъти 0
36 души се включиха в инициативата за най-много изминати крачки в Търговище 36 души се включиха в инициативата за най-много изминати крачки в Търговище снимката е илюстративна

В Община Търговище днес бе изтеглен жребият за разпределението на предметните награди за участниците в инициативата за най-много изминати крачки "Независима надпревара".

Тя бе обявена по повод Деня на Независимостта и Европейската седмица на мобилността. В нея се включиха 36 души, като всеки един от тях е направил поне 10 000 крачки на 22 септември.

Идеята на инициативата, която се провежда за трета поредна година, бе да съчетае здравословното ходене, с приятна разходка до исторически и природни забележителност в общината.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Участникът с най-много изминати крачки през тази година се казва Стилиян Цветков. Той е направил над 54 000 крачки. Сред най-добрите постижения са и тези на миналогодишната победителка Севджан Мустафова (близо 51 000 крачки), Ерхан Мюрселов (над 36 000 крачки) и Здравко Тодоров (над 30 000 крачки).

Победителят, както и останалите участници получават подаръчни карти за спортни стоки на различна стойност.

Най-посещаваните от участниците места в рамките на инициативата са Източният парк, квартал "Вароша", античният град Мисионис, както и парковете "Борово око" и "Роден кът".

Участниците могат да получат наградите си лично в Община Търговище. Служител на администрацията ще се свърже с всеки един от печелившите.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 27 Септември 2023 17:14
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net