Кметът на Търговище ще отговаря на въпроси на живо във фейсбук страницата си

By 20 Септември 2023 Прочетена 255 пъти 0
Кметът на Търговище ще отговаря на въпроси на живо във фейсбук страницата си Кметът на Търговище ще отговаря на въпроси на живо във фейсбук страницата си

Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров ще отговаря на въпроси на граждани на 25 септември, от 11:00 часа, на живо във фейсбук страницата си.

Ще направя отчет за свършеното в последните четири години. Ще отговоря на въпросите, които ви вълнуват. Тези своеобразни виртуални приемни в последния мандат за мен бяха шанс да сверявам часовника си за това в правилната посока ли вървим. Надявам се за Вас да са били и интересни, и полезни, и да са допринесли за това да сте по-добре информирани какво се случва в администрацията, както и какви са били предизвикателствата, които е трябвало да преодоляваме

казва кметът в публикацията на страницата си

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Както досега, въпросите към д-р Димитров могат да бъдат зададени предварително, като коментар под публикацията в страницата му или по време на самото излъчване.

Припомняме, че д-р Димитров отговаря на въпроси на живо във фейсбук страницата си от 2019 г. Целта е засилване на диалога с гражданите на Търговище и постигане на по-голяма откритост и прозрачност за работата на местната администрация.

Публикация за живото излъчване на кмета може да откриете ТУК

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net