ВИДЕО: Връчиха наградите от конкурса "Да украсим за Коледа община Търговище"

By 05 Януари 2024 Прочетена 1793 пъти 0

Връчиха наградите на победителите в конкурса "Да украсим за Коледа община Търговище".

Той се проведе в две категории – за най-атрактивна външна украса на сграда и на обществено пространство. Бяха връчени и награди за любимци на публиката.

Общо 24 участници се регистрираха в конкурса. Заелите от първо до трето място в двете категории са определени от комисия от Общината. Съгласно регламента, освен естетическите качества, е съблюдавано украсата на всеки от участниците да е видима извън обекта.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Днес к
метът на Търговище д-р Дарин Димитров връчи наградите на победителите в конкурса. В категорията за сграда първото място зае Любомир Атанасов от квартал Въбел, който за поредна година е сред отличените в инициативата. Второто място е за сладкарска работилница в Търговище, а третото – за Станислав Ангелов от село Бистра.

В категорията за най-оригинално украсено обществено пространство победител е село Алваново. Втората позиция е за Сдружението на собствениците на ул. "Брегалница" №4, вх. Г, които са украсили градината и беседката пред своя вход, а третото място е за Народно читалище "Минчо Иванов - 1912" в село Макариополско.

Отличените получиха ваучери на различна стойност за магазин за стоки за бита.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 05 Януари 2024 17:04
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net