Мъже нанесоха побой заради паркиране в Попово, в единия намериха наркотици

By 02 Юли 2021 Прочетена 2313 пъти 0
Мъже нанесоха побой заради паркиране в Попово, в единия намериха наркотици Мъже нанесоха побой заради паркиране в Попово, в единия намериха наркотици снимка: КИС 13 / архив

Двама мъже, нанесли побой на трети, са задържани за срок до 24 часа в Районното управление на полицията в Попово.

От Областната дирекция на МВР в Търговище съобщават, че вчера около 11:35 часа на ул. "Цар Освободител" в Попово неизвестен извършител е причинил телесна повреда по хулигански подбуди - чрез нанасяне на удари в областта на главата, на 52-годишен мъж.

Това е станало вследствие възникнал скандал заради паркиране.

След проведени от служители в управлението бързи издирвателни и процесуално-следствени действия са установени извършителите на деянието – двама мъже от Попово, на 25 и на 40 години. Те са задържани в Районното управление в Попово на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР.


И двамата са известни на полицията: 25-годишният – с извършена от него кражба, 40-годишният – с кражби и престъпления, свързани с наркотични вещества. И двамата са осъждани.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 131, ал. 1, т. 12 от Наказателния кодекс по описа на управлението.

При извършени по късно през деня процесуално-следствени действия - претърсване и изземване в дома на горепосочения 40-годишен мъж в Попово е установено, че същият държи 30,25 грама суха зелена тревиста маса, която при направен полеви наркотест реагира на канабис.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс по описа на Районното управление на полицията в Попово.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 02 Юли 2021 11:06
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net