Млад шофьор се блъсна в товарен автомобил, докато се опитва да изпревари каруца на пътя в община Попово

By 19 Декември 2023
Млад шофьор се блъсна в товарен автомобил, докато се опитва да изпревари каруца на пътя в община Попово Млад шофьор се блъсна в товарен автомобил, докато се опитва да изпревари каруца на пътя в община Попово снимка: КИС 13

В резултат на пътен инцидент в община Попово са нанесени значителни материални щети на участващите в него ППС.

За това съобщава Областната дирекция на МВР в Търговище.

На 18.12.2023 г. около 18,50 ч правоспособен 25-годишен водач от с. Раковски, община Разград, управлявайки по пътя Разград - Търговище собствения си лек автомобил "БМВ Х Рейхе" с разградска регистрация в посока гр. Разград-гр. Попово, е предприел маневра изпреварване на ППС с животинска тяга(каруца).

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Навлизайки в лентата за насрещно движение, управляваният от него автомобил се е сблъскал с правомерно движещ се по пътя в посока от гр. Попово към гр. Разград товарен автомобил "Скания Р440" с великотърновска регистрация – фирмена собственост, управляван от 50-годишен правоспособен водач от гр. В. Търново.

В резултат на инцидента са нанесени значителни материални щети на участващите в него ППС.

На водачите са взети проби по надлежния ред – с техническо средство алкотест "Дрегер", за евентуална употреба на алкохол или на наркотични вещества. Пробите са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Последно променена в Вторник, 19 Декември 2023 13:26