20-годишният младеж от Търговище, хванат с наркотици в Разград, остава в ареста

By 16 Януари 2020 Прочетена 2201 пъти 0

Окръжният съд в Разград определи постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража" на 20-годишен младеж от Търговище, който бе задържан за притежание на наркотици.

Припомняме, че младежът беше привлечен към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура в Разград за държане с цел разпространение на различни по вид високорискови наркотични вещества.

Той пътувал в автомобил с търговищка регистрация заедно със свой приятел. Колата била спряна за проверка от полицията в Разград след получен сигнал, че мъжът държи наркотици. Под стелка в автомобила при проверката полицейските служители открили по 110 грама кокаин и хероин и 90 грама амфетамини.


Веднага бе образувано досъдебно производство за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества, което е престъпление по член 354а, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Днес Окръжният съд постанови на младежа най-тежката мярка за процесуална принуда „Задържане под стража“. Определението подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 16 Януари 2020 15:58
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net