ВИДЕО: COVID-19 отмени традиционния есенен панаир в Разград

By 02 Септември 2021 Прочетена 1141 пъти 0

Заради разпространението на COVID-19 се отменя традиционният Есенният панаир в Разград.

От Общината уверяват, че при първа възможност, свързана с подобряване на епидемиологичната обстановка и подходящи метеорологични условия, провеждането на подобни масови събития от културния календар ще бъде възстановено.

Подготовката за организирането на 29-тото издание на Традиционния есенен панаир в Разград стартира преди повече от месец. В Общината са постъпили над 70 заявки от търговци и собственици на атракциони. Подготвена е и културна програма за любителите на различни стилове музика и е създадена организация за спазване на действащите противоепидемични мерки.


Във връзка с въвеждането на нови ограничения от 7 септември, се преустановява провеждането на всички масови мероприятия. Предвид 
усложняващата се епидемиологична обстановка в региона, ръководството на Община Разград е взело решение за отмяна на провеждането на Традиционния есенен панаир.

От администрацията уверяват, че при първа възможност, провеждането на подобни масови събития от културния календар ще бъде възстановено. Дотогава от Общината призовават да се спазват противоепидемичните мерки, разпоредени от здравните власти, за да се нормализира общественият живот.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 02 Септември 2021 17:19
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net