ВИДЕО: ДГ "Митко Палаузов" в Разград отбеляза 60-годишен юбилей с впечатляващ спектакъл

By 03 Юни 2021 Прочетена 1945 пъти 0

С впечатляващ спектакъл , 60-годишен юбилей отбеляза детска градина "Митко Палаузов" в Разград.

Всички присъстващи в залата на общинския културен център можеха да гледат кинопрожекция на филма "Пухоприключения", в който участват всички възпитаници на детската градина.

Продукцията е създадена през последната година по време на пандемията от COVID-19, като са използвани и съвременни технологии. Автор на добавената реалност е Живко Жечев - учител по информационни технологии в ОУ "Никола Икономов" и сътрудник на телевизия КИС 13.


Филмът разказва за лудориите на любимия на деца и възрастни герой Мечо Пух, който търси приятели и се пренася в различни реалности – природни и приказни, докато намери приятели в ДГ "Митко Палаузов" в Разград. Навсякъде се среща с възпитаниците на градината, които представят различни танцови композиции.

След прожекцията всички малки участници във филма преминаха по червения килим. За всяко дете имаше и статуетка със звездичка, както и книжка с 20 оживяващи картини - с възможност отново да се гледа филмът "Пухоприключения" с изпълненията на децата.

Както се полага за рожден ден, накрая за всички имаше и торта, а Мечо Пух духна свещичките за 60-годишния юбилей на детската градина.

Вижте атмосфера от празника във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 03 Юни 2021 20:01
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net