ВИДЕО: Есенният панаир в Разград започна

By 12 Септември 2024

Откриха традиционния есенен панаир в Разград.

Това е 31-то издание на събитието, което ще продължи до 17 септември.

В алеите на Градския парк са разположени щандовете на десетки фирми, които представят продукцията си, както и шатри за продажба на храни и напитки. Жителите и гостите на Разград ще се радват и на богата музикална програма с вечерните концерти в рамките на панаира.

65 фирми от цялата страна участват със свои щандове на панаира. По централната алея са разположени 12 временни обекта за хранене, както и 15 машини за понички, палачинки, гофрети, пуканки, сладолед и други лакомства. Има също и 11 малки атракционни игри. Традиционно с щандове за сувенири участват и Дневният център за пълнолетни лица с увреждания "Подай ръка" и Сдружение "Жанета".

РЕКЛАМА


Атракционният кът пък предлага най-различни люлки, като има такива както за най-малките гости на панаира, така и за големите, които искат да вдигнат адреналина си.

Кметът Добрин Добрев пожела на всички хубаво настроение и положителни емоции с богатата програма на панаира.

Първият вечерен концерт от културната програма на панаира бе на фолклорните изпълнителки Ива и Велислава Костадинови, внучки на известната народна певица Гуна Иванова.

От двете страни на сцена "Ронда" са поставени съоръжения с форма на сърце за събиране на пластмасови капачки от кампанията "Аз Вярвам и Помагам".

Вижте атмосфера от панаира във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.