Катерина Ганева е новият началник на отдел "Култура, туризъм и международни връзки" в Община Разград

By 13 Май 2024
Катерина Ганева е новият началник на отдел "Култура, туризъм и международни връзки" в Община Разград Катерина Ганева е новият началник на отдел "Култура, туризъм и международни връзки" в Община Разград снимка: Община Разград

Катерина Ганева спечели конкурса за началник на отдел "Култура, туризъм и международни връзки" в Община Разград и от днес встъпи в длъжност.

Тя е завършила средното си образование в ГПЧЕ "Иван Вазов" - Смолян, има бакалавърска степен по специалността "Стопанско управление" от Икономически университет - Варна, магистърски степени по "Международни икономически отношения" - програма "Международен туризъм" от Стопанска академия "Д. А. Ценов" - Свищов и "Иновации в предучилищното образование" от Шуменски университет "Еп. Константин Преславски".

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Катерина Ганева има опит в сферата на туризма, образованието, културата, неправителствения сектор и подготовката на европроекти.

През последните 4 години е работила като учител в ДГ "Лудогорче" - Разград, а преди това като управител на Туристическия информационен център, управител на Общинския културен център, в неправителствени организации и в туризма.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.