fbpx

Кметът на Разград стана кмет на годината в категория "Социални мерки по време на пандемия" за средна община /ВИДЕО/

By 30 Октомври 2020 Прочетена 857 пъти 0

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев получи награда от конкурса "Кмет на годината", който се провежда за осми поредн път от сайта КМЕТА.БГ.

Церемонията по награждаването се проведе в София след онлайн гласуване на потребителите на сайта.

Призове бяха раздадени в осем категории в три раздела – за малка, средна и голяма община. Кметът на Разград Денчо Бояджиев получи награда в най-новата категория "Социални мерки по време на пандемия" за средна община.


Градоначалникът благодари на хората, участвали в онлайн вота и възприели като ефективни мерките, предприети от Община Разград, по време на извънредното положение. Денчо Бояджиев изтъкна, че това не е само негов успех, а на цялата администрация и на всички съпричастни с каузата за ограничаване последствията от пандемията с COVID-19.

От Oбщината е трябвало да бъдат максимално адекватни в помощ на жителите на Разград без да разполагат с необходимите средства. Затова Денчо Бояджиев благодари и на едрия и средния бизнес в региона, които са откликнали с парични дарения и осигуряване на хранителни пакети за нуждаещите се.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 30 Октомври 2020 16:32
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.