Кметът отчете публично изпълнението на бюджета на Разград за миналата година

В резултат на извършени корекции, актуализираният план към края на миналата година е в размер на близо 46 900 000 лева В резултат на извършени корекции, актуализираният план към края на миналата година е в размер на близо 46 900 000 лева снимка: КИС 13

В Разград се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета и на сметките за средства от европейски фондове на Общината за 2018 година.

В резултат на извършени корекции, актуализираният план към края на миналата година е в размер на близо 46 900 000 лева. Капиталовите разходи са били 10 500 000 лева, а за европейски проекти – над 4 милиона лева.

Изпълнението на бюджета в детайли бе представено от кмета на Община Разград д-р Валентин Василев. От него е видно, че са изпълнени много ремонти на уличната мрежа в града и селата, направени са вложения в енергийната ефективност на училища и детски градини, във водопроводи, тротоари и друга инфраструктура.

През 2018 Община Разград и второстепенните разпоредители с бюджет са реализирали проекти, финансирани от Европейски структурни и инвестиционни фондове по сключени договори за безвъзмездна финансова помощ. Проектите през миналата година са общо 13, като разходите по тях са били на стойност 4 145 000 лева.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.