"Лудогорец" е единственият кандидат за концесията на стадиона в Разград

By 07 Септември 2016 Прочетена 1416 пъти 0

Изтече крайният срок за подаване на оферти на кандидати за участие в откритата процедура за "Реконструкция и модернизация на стадион "Лудогорец Арена" в Разград. Това включва също управление и поддържане на съоръжението след въвеждането му в експлоатация.

От Общината съобщиха, че комисия с председател заместник-кметът Галина Георгиева и заместник-председател началник отдел "Общинска собственост" в Община Разград Иван Ненов са отворили кутията с подадените оферти.

В крайния срок от обявлението за подаване на предложението е постъпила само едно оферта, като единственият участник в процедурата е ПФК "Лудогорец”. В кутията е имало изискуемите за участие книжа.

Сред документите за техническа пригодност, представени от Лудогорец, са удостоверение, че клубът е член на Българския футболен съюз, устав, валидност на лиценза за 2015/2016г., както и лиценз на "Лудогорец” за европейските клубни турнири.

На следващо заседание, което ще бъде насрочено допълнително, предстои да бъде отворена ценовата оферта на единствения кандидат. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net