Мъжът, избягал от полицията в Разград, получи година и половина затвор /ВИДЕО/

By 27 Януари 2020 Прочетена 1829 пъти 0

Година и половина затвор при първоначален строг режим получи мъж, избягал от сградата на полицията в Разград.

28-годишният Емил Великов ще изтърпи ефективната присъда при пърночален строг режим.

Състав на Районния съд в Разград одобри постигнатото между прокуратурата и обвиняемия споразумение, с което мъжът се признал за виновен за това, че на 14 януари, след като е бил задържан по реда на наказателно-процесуалния кодекс, е избягал от сградата на Областната дирекция на МВР в Разград. Съдебният акт, с който Емил Великов получава ефективна присъда от година и половина лишаване от свобода, е окончателен и влиза в сила веднага. Освен това 28-годишният мъж ще трябва да изтърпи присъдата при пърночален строг режим.


Припомняме, че осъжданият многократно Емил Великов бе задържан на 14 януари за кражба в условията на опасен рецидив и теглене на пари от чужда дебитна карта. След разпит от разследващ полицай, въпреки че бил оставен под наблюдение на друг полицейски служител, успял да избяга от сградата на Областната дирекцивя на МВР в Разград.

Веднага беше обявен за издирване, но от полицията го заловиха на 23 януари при проведена операция в района на село Острово. На следващия ден, 28-годишният Емил Великов е сключил споразумение с прокуратурата, което беше одобрено днес от районния съд в Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 27 Януари 2020 14:56
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net