fbpx

Община Разград обнови уличното осветление в още два ключови участъка в града

By 01 Април 2019 Прочетена 1199 пъти 0
Същевременно бяха заменени и осветителни тела по всички стълбове с нови LED тела Същевременно бяха заменени и осветителни тела по всички стълбове с нови LED тела снимка: Община Разград

Във вторник и сряда Общинско предприятие "Ремонтстрой" в Разград, съвместно с ЕНЕРГО–ПРО, подмениха захранващия проводник в участъка от пътна връзка по бул. "България" до Следствието и от Следствието до Автогарата по бул. "Бели Лом".

Същевременно бяха заменени и осветителни тела по всички стълбове с нови LED тела. Поставени са общо 16 осветителни тела на участък от 400 метра. Подмяната на проводника ще гарантира по-безаварийна работа на уличното осветление, тъй като проводникът е изолиран.

Припомянме, че през последните две години поетапно в града започна по-масова подмяна на осветителни тела, тъй като старите са над 30-годишни.

През изминалата година бе подменено улично осветление в много участъци в града. По-мащабно дейността беше извършена по ул. "Дунав", бул. "България", по бул. "Априлско въстание" (подменен стар и изграден нов клон на улично осветление), ул. "Венелин" и др.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 01 Април 2019 12:50
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.