fbpx

Община Разград с нов заместник-кмет

By 12 Октомври 2021 Прочетена 1561 пъти 0
Община Разград с нов заместник-кмет Община Разград с нов заместник-кмет снимка: Община Разград

Хабибе Расим е новият заместник-кмет по хуманитарните дейности в Община Разград след пенсионирането на предшественичката й Руска Вътева. Хабибе Расим встъпи в длъжност днес.

Първото официално събитие, в което новият заместник-кмет участва днес, бе отбелязването на 12 октомври – Деня на българската община и местното самоуправление. Непосредствено след това Хабибе Расим бе представена от kмета Денчо Бояджиев на служителите в отдел "Социални услуги и здравеопазване" с пожелания за успешна работа. Тази сфера и отдел "Образование и спорт" са ресорите на новия заместник-кмет.


Хабибе Расим е родена в Разград. Средното си образование е завършила в Техникум по икономика-Разград. Тя е бакалавър по специалностите "Социални дейности" и "Икономика" от ШУ "Епископ Константин Преславски" и магистър също в две специалности – "Финанси" и "Право" от ВТУ "Св. св. Кирил и Методий".

Работила е като технически сътрудник в частна фирма. Има опит в държавната администрация, работила е като технически сътрудник и главен специалист в Областна администрация общо 3 години. Работила е и в съдебната система – в продължение на 13 години е съдебен деловодител в Съдебно-изпълнителна служба при Районен съд - Разград. От октомври 2020 до назначаването й в Община Разград е юрисконсулт в Община Лозница.

Хабибе Расим има интереси и ангажименти в различни сфери на обществения живот. Участвала е в множество обучения и курсове. От 2014 е зредседател на НЧ "Делиорман 2014" - Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 12 Октомври 2021 13:02
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net