Община Разград започва подготовката на пътната мрежа за есенно-зимния сезон /ВИДЕО/

By 11 Септември 2020 Прочетена 2060 пъти 0

Започва подготовката на улиците в Разград за есенно-зимния сезон. От понеделник общинското предприятие "Ремонтстрой" ще запълва дупките в проблемните участъци.

Община Разград предприе изкърпването на дупки по улиците на града, като започва от най-големия Жилищен комплекс "Орел".

Набелязани са вече проблемните участъци, които подлежат на изкърпване преди есенно-зимния сезон, за да се предотврати задълбочаването на проблема. Част от набелязаните места са по сигнали на граждани, подадени до Общинска администрация, а други пунктове са установени по лични наблюдения на ръководството на местната управа.


Изкърпването на дупките започва от натовареното околовръстно шосе към ЖК "Орел" и в самия жилищен комплекс. За тази дейност са предвидени 150 тона асфалт. Проблемните участъци първо ще бъдат фрезовани, след това запълнени с асфалт и валирани.

Кърпежи ще има и по бул. "Априлско въстание", като работниците на общинско предприятие "Ремонтстрой" ще действат и в двете платна.

Особено наложителни са кърпежите по улиците, където се движи градският транспорт, превозващ жителите на квартала до центъра и до промишлените предприятия.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 11 Септември 2020 21:33
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net