Обявиха победителите в традиционната за Разград инициатива "Да на красотата"

By 25 Октомври 2018 Прочетена 1846 пъти 0
Четиричленна комисия е обходила над 60 адреса на територията на цялата общината Четиричленна комисия е обходила над 60 адреса на територията на цялата общината КИС 13

В Разград бяха отчетени резултатите от ежегодния конкурс "Да на красотата" за най-добро зацветяване на дворове, балкони и околоблокови пространства.

Инициативата е на местната структура на Федерацията на жените с подкрепата на Община Разград.

Преди да се извърши класирането в различните категории, четиричленна комисия е обходила десетки адреси на територията на общината.Тази година имаше нова категория за най-добре зацветена улица. На първо място бе класирана "Владимир Василевич", която е известна и като "Улицата на липите". В блок "Неофит Рилски" пък се намира най-красивият вход. В категорията за най-добро зацветяване на дворове на фирми и организации са отличени аптека, паркинг и две духовни институции. Сред учебните заведения първенството е за детските градини "Осми март" в село Дянково и "Гълъбче" в Топчии.

На 16 ноември ще бъдат връчени наградите от конкурса с коцерт в стария театър. Част от средствата от билетите за него ще бъдат за онкоболна ученичка от гимназията по икономика, а останалата сума - за читалище "Развитие".

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net