fbpx

Оттеглиха докладната записка за концесията на Лудогорец арена

By 21 Март 2016 Прочетена 1108 пъти 0

Отложиха разглеждането на предложения за промени в концесионния договор за стадион Лудогорец Арена в Разград. Припомняме, че заради спорни текстове, от ръководството на футболния клуб заплашиха да преместят домакинските мачове на отбора извън Разград. Днес на извънредна сесия на Общинския съвет, кметът д-р Валентин Василев оттегли докладната записка за концесията на стадиона. Той обясни, че се е запознал с предложенията на съветниците, приети на съвместно заседание на постоянните комисии по управление на общинската собственост и законност.  

Кметът на Разград заяви, че ще направи необходмите промени в докладната записка, ще ги съгласува със съответните министерства и чак тогава ще ги предложи на Общинския съвет за гласуване. Той уточни, че не може да се ангажира със срок за съгласуване на концесионната процедура в министерствата, тъй като не зависи от общинското ръководство. 

След кратки разисквания, съветниците гласуваха предложението за оттегляне на докладната записка, и то бе прието с 21 гласа "за", 8 "против" и 2 "въздържал се".

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net
Ad Sidebar