fbpx

ВИДЕО: Поставиха нови съоръжения за игра на две детски площадки в Разград

By 09 Ноември 2021 Прочетена 734 пъти 0

Поставиха нови комбинирани съоръжения за игра на две детски площадки в Разград.

Те са монтирани до блок "Черно море" и на ул. "Св. Климент" до блок "Чавдар". И двете съоръжения са за деца на възраст от 3 до 12 години.

След като в края на миналия месец от площадката бяха демонтирани амортизирани и опасни съоръжения, днес новите катерушки бяха поставени от служители на общинско предприятие "Паркстрой". Те са с формата на къщичка, и имат спираловидна и обикновена пързалка. И двете съоръжения имат стена за катерене.

ПЛАТЕНА РЕКЛАМНА ПОЗИЦИЯ


Предстои обновяване и на още една площадка между улиците "Симеон", "Искър", "Марица" и бул. "България". Тя ще е за най-малките - за деца до 3 години, като на нея ще има нова люлка, комбинирано съоръжение и пейка и ще бъде поставена ударопоглъщаща настилка.

Целта на ръководството на Община Разград е поетапно, съобразно финансовия ресурс, да бъдат обновени съоръженията за игра на малките жители на областния град. Това се извършва след обход на детските площадки и опис на опасните амортизирани съоръжения.

Община Разград призовава гражданите да пазят новите места за игра и да подават своевременно сигнали за установени неизправности или посегателство над съоръженията.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 09 Ноември 2021 17:01
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net