ВИДЕО: Приключи ремонтът на участък от улица "Перистър" в Разград

By 25 Ноември 2021 Прочетена 1541 пъти 0

Приключи ремонтът на участък от улица "Перистър" в Разград.

Той е с дължина 550 метра, а стойността на обществената поръчка, която включва и ремонт на път в местността "Пчелина" е 175 000 лева без ДДС.

Разград посреща зимния сезон с обновена пътна инфраструктура. След изграждането на две кръгови кръстовища, ремонтиране на основния булевард "Априлско въстание" и на други улици, през изминалата седмица бе приключен и ремонтът на ул. "Перистър".

РЕКЛАМА


Той се извършва в участъка от кръстовището с бул. "Априлско въстание" до моста на река Бели Лом, откъдето започва ул. "Добруджа".

Ремонтните дейности по "Перистър" започнаха с технологично фрезоване на пътното платно, а след това се премина към полагане на първи и втори слой асфалт. По време на ремонтните дейности движението бе отклонявано, но вече ограниченията отпаднаха и потокът от товарни и леки автомобили пое по новия асфалт.

Ул. "Перистър" осигурява достъп до бизнесзоната на града. Освен това тя прави връзка с пътя Русе - Варна. Обновеният участък е с дължина 550 метра. Ремонтът на участъка бе извършен по обществена поръчка на обща стойност 175 000 лв. без ДДС.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 25 Ноември 2021 18:24
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net