Разград се включи в глобалната инициатива "Часът на земята"

By 26 Март 2023 Прочетена 670 пъти 0
В Разград светлините изгаснаха на площад "Независимост", където се проведе светлинно шоу на мажоретки В Разград светлините изгаснаха на площад "Независимост", където се проведе светлинно шоу на мажоретки снимка: Община Разград

100 мажоретки на възраст от 3 до 19 години представиха светлинно шоу по време на световната инициатива "Часът на Земята" в Разград.

След един от танците на момичетата от Градския мажоретен състав към ЦПЛР Център за работа с деца в предизвикателство, отправено от ръководителя на състава Емилия Борисова, се включиха и част от родителите – предимно майки, но и двама татковци.

Спектакълът на мажоретките се проведе между 20:30 и 21:30 снощи – часът, в който в над 7000 града в 190 държави се изгасва електрическото осветление с призив към устойчиво и отговорно бъдеще и фокус върху изменението на климата.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


В Разград светлините изгаснаха на площад "Независимост", където се проведе светлинното шоу на мажоретките.

Момичетата танцуваха с визуал пойове и светещи пойове, а кулминацията беше танцът с огън в края на спектакъла.

Ръководителят на мажоретките Емилия Борисова благодари за съдействието в организацията на светлинното шоу на Община Разград, Общински културен център, Общинското радио и Центъра за работа с деца.

Снимки и видео от "Часът на Земята" в Разград можете да видите на тук.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net