ВИДЕО: Разградската библиотека временно преустанови дейност

By 26 Май 2023 Прочетена 1003 пъти 0

Регионална библиотека "Проф. Боян Пенев" в Разград преустанови обичайната си текуща дейност поради извършващия се по проект основен ремонт на сградата на институцията.

Тъй като реновирането на покрива приключи, дейностите се съсредоточиха вече в работните помещения на библиотеката, поради което приемът на читатели е преустановен до завършване на ремонта. Изключени са и компютърните системи с пълната библиотечна информация, предприети са и други мерки, изискуеми при ремонт.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


През това време служителите на библиотеката работят по своевременно освобождаване на пространството в залите за успешно извършване на ремонтните дейности, по опазване на книжния фонд и на инвентара и по поддържане на чистотата в работните помещения. Всички книги са защитени с покритие,  групирани и подредени по подходящ начин, и поставени на място, където няма да бъдат повредени.

Част от новата дограма е вече монтирана в някои от помещенията. Предстои работа по парното отопление, осветлението, както и да се поставят окачени тавани.

Планираните събития и инициативи през летния сезон ще се ще се реализират в Детския отдел на библиотеката.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net