С тържество и много игри за децата запалиха светлините на елхата в Разград

By 06 Декември 2019 Прочетена 1288 пъти 0
Празничната програма завърши с многоцветна заря, която повдигна още повече коледното настроение Празничната програма завърши с многоцветна заря, която повдигна още повече коледното настроение снимка: КИС 13

В Разград бяха запалени светлините на коледната елха. Много деца със своите родители, баби и дядовци се стекоха на площада пред Общинския културен център.

Събитието бе съпроводено от благотворителен коледен концерт на Центъра за работа с деца под надслов "Нови джуджета за Дядо Коледа".

В началото на празничната програма кметът на Разград Денчо Бояджиев пожела на децата да получат най-хубавите подаръци от Дядо Коледа.


Преди да грейне елхата, аниматори от "Веселяците" от Русе забавляваха децата на Разград с игри на коледна тематика. В програмата участваха и изпълнителите от вокална група "Веселите глухарчета", Дарина Минева от Музикална школа "Илия Бърнев" и Пламена Петрова от Центъра за работа с деца.

След това всички на площада заедно с кмета Денчо Бояджиев отбориха секундите до запалването на светлините на елхата. Празничната програма завърши с многоцветна заря, която повдигна още повече коледното настроение.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 06 Декември 2019 17:31
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net