Ще благоустрояват района около спортна зала "Абритус" в Разград /ВИДЕО/

By 27 Април 2020 Прочетена 1789 пъти 0

Община Разград обяви първа обществена поръчка от началото на извънредното положение.

От местната администрация съобщиха, че процедурата е стартирана на съответните законови основания.

Става дума за обществена поръчка с предмет "Изпълнение на инженеринг на обект "Благоустрояване на прилежащото пространство около спортна зала "Абритус" на обща прогнозна стойност 195 000 лв. без ДДС.


Порчъката включва изработка на инвестиционен проект, строително-монтажни работи и извършване на авторски надзор в процеса на тяхното изпълнение. Предвижда се благоустрояването да се извърши в два поземлени имота, които се намират на ул. "Любен Каравелов" с обща площ около 7500 кв.м. Предвидено е изграждане на достъпна среда, алейно осветление, вертикална планировка и водоплътен тротоар около спортна зала "Абритус".

Сред изискванията на обществената поръчка е максималният срок за проектиране да е 20 дни, а на строително-ремонтните работи – 90 дни. Ще се проектират основните автомобилни и пешеходни подходи към сградата. Следва да бъдат предвидени рампи и тактилни ивици за осигуряване на достъпна среда, ще има кошчета, живи плетове, пейки и клоцове.

Офертите ще бъдат отворени на 11 май. Предстои да бъдат обявени още няколко обществени поръчки за подобряване на инфраструктурата в Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 27 Април 2020 16:58
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net