В Разград показват фотографска изложба на млади автори /ВИДЕО/

By 03 Февруари 2021 Прочетена 942 пъти 1 comment

В Разград показват традиционната фотографска изложба на млади автори, организирана от Център за ученическо, техническо и научно творчество.

Експозицията включва 29 творби на участници във фотоконкурса "Разград – уловени мигове". 

Тази година в конкурса участваха ученици от София, Варна, Разград, Русе, Самуил, Стражец, Девин и Лудогорци. Темата на десетото издание бе "Лицата на Разград". Поради епидемиологичната обстановка, изложбата е във фоайето на Общинския културен център и може да бъде разгледана в дните до края на месец март, при спазване на всички мерки за безопасност.


Селекцията за изложбата извърши специална комисия, която разгледа 145 творби на 63 участници от 17 образователни институции. Десетото издание на фотоконкурса "Разград – уловени мигове" показва устойчиво възходящо развитие и засилен интерес. Тази година на участниците бе дадена възможност за по-голяма художественост и интерпретация, чрез включване на подтема "Лицата на Разград" и възможност за свободна обработка на кадрите.

От Община Разград са подготвили грамоти и ваучери за книги и учебни принадлежности, които ще бъдат връчени на церемония при първа възможност след отпадане на противоепидемичните мерки, за която участниците лично ще бъдат уведомени.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 03 Февруари 2021 15:14
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net