Задържаха мъжа, опитал да убие младо момиче в Цар Калоян

By 17 Ноември 2021 Прочетена 7220 пъти 1 comment
Задържаха мъжа, опитал да убие младо момиче в Цар Калоян Задържаха мъжа, опитал да убие младо момиче в Цар Калоян снимка: КИС 13

След усилени издирвателни и оперативни действия служители на Областната дирекция на МВР в Разград и Жандармерията, извършителят на опита за убийство в Цар Калоян е бил задържан.

Действията са извършени под ръководството на Главна дирекция "Национална полиция", съобщават още от полицията в Разград.

Около 17:00 часа днес 25-годишният криминално проявен и осъждан мъж е задържан на едно от КПП-тата, изградени в района на село Стражец, съобщават от полицията.

РЕКЛАМА


Припомняме случая: Вчера вечерта на телефон 112 е постъпил сигнал за пожар в частен дом в Цар Калоян.

При пристигане на място служители на МВР установяват 17-годишно момиче с изгаряния по тялото. Разследващите установяват, че тя е била нападната от 25-годишен рецидивист от град Цар Калоян. Момичето е откарано в болница в Русе с опасност за живота.

Незабавно са били предприети действия по издирване на извършителя и автомобила БМВ, с който се придвижвал. Лицето е криминално проявено и осъждано за изнасилване и грабежи. Последно е лежал в затвора през 2019 година.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 17 Ноември 2021 18:48
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net