Започнаха ремонтите на най-разбитите участъци от уличната мрежа в Разград /ВИДЕО/

By 13 Май 2021 Прочетена 1747 пъти 0

Запълват дупките в най-компрометираните участъци от уличната мрежа в Разград. Дейностите се извършват от Oбщинско предприятие "Ремонтстрой".

С 6,5 тона гореща асфалтова смес вече са запълнени дупките на почти всички улици в жилищен комплекс "Освобождение". Ремонтните дейности ще продължат по ул. "Любен Каравелов", която е много натоварена и отвежда от града потока от автомобили към междуградските пътища за Исперих и Шумен.

После ще бъдат закърпени дупките в квартал "Водна централа", а след това и в останалите райони на града.


Екип на обшинското предприятие вече отремонтира един от най-компрометираните участъци в Разград – околовръстното шосе на ЖК "Орел". Освен, че свързва най-многолюдния жилищен комплекс с центъра на града, то обслужва и движението на автомобилите от източната бизнесзона, в която работят много фирми.

Общо за пролетното запълване на дупки в Разград са предвидени 60 тона асфалт. Участъците са определени след предварителен оглед, извършен през миналата седмица.

Дейностите са съобразени с инвестиционната програма на Община Разград – по улиците, по които през настоящата година предстои друг тип ремонт, няма да се запълват дупки.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 13 Май 2021 16:11
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net