16 катастрофи за едно денонощие в Русенска област

By 24 Октомври 2017 Прочетена 1803 пъти 0
Две от катастрофите са причинени от 18-годишни неправоспособни водачки Две от катастрофите са причинени от 18-годишни неправоспособни водачки КИС 13

16 катастрофи за последното денонощие са станали в Русенска област.

В една от тях водач е пострадал леко при пътен инцидент в лесопарка "Липник", след като неговият автомобил е блъснат от друг, който е бил управляван от неправоспособна водачка на 18 години.

В 16:37 часа пък е постъпил сигнал за катастрофа на пътя Николово - Червена вода, където няма сериозно пострадали хора. Полицаите, които са били изпратени на място, са установили, че при движение с несъобразена скорост спрямо радиуса на завой, 18 годишна неправоспособна водачка, е навлязла в ленатата за насрещно движение и се е блъснала челно в идващия лек автомобил "Дачия". Ранен е бил водачът на дачията, който след преглед от екип на Спешна помощ е бил освобден за домашно лечение с контузно-разкъсна рана на подлакътница на лява ръка и контузия на главата.

Снощи пък друг водач е пострадал при ПТП на улица "Доростол" в Русе. Сигнал за произшествието е постъпил на телефон 112 малко след 22:00 часа. Изпратеният на място екип на Пътна полиция е установил, че 18-годишният шофьор на "Пежо" не се е съобразил с мократа настилка и загубил контрола над колата. Вследствие на това той се е отклонил вдясно и се е блъснал в дърво. Той е бил прегледан в болницата и е освободен за домашно лечение с натървтване в областта на челюстта.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net