46 служители на МВР в Русе бяха наградени в навечерието на професионалния им празник

By 07 Ноември 2019 Прочетена 1444 пъти 0
По традиция бяха положени венци и цветя пред монумента "Признателност и слава" По традиция бяха положени венци и цветя пред монумента "Признателност и слава" снимка: КИС 13

46 служители на Областната дирекция на МВР в Русе бяха наградени в навечерието на своя професионален празник – архангеловден.

Тази година се навършват 140 години от създаването на първите полицейски структури в България. По повод професионалния празник на служителите в системата на МВР, директора на Областната дирекция в Русе ст. комисар Теодор Атанасов призова колегите си да продължават уверено по пътя на безкомпромисното противодействие срещу престъпността, в битката за ред и законност и да направят така, че полицията да бъде още по-ефективна и полезна за обществото.


Със заповед на ст. комисар Атанасов, за проявена бдителност, инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на поставените им задачи, както и във връзка с предстоящия утре професионален празник на Българската полиция, са отличени общо 46 служители от различни подразделения.

С официална церемония пред сградата на ОДМВР бяха поднесени венци и цветя пред монумента "Признателност и слава", с което беше почетена паметта на всички полицаи, загинали при изпълнение на служебния си дълг.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 07 Ноември 2019 16:02
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net