Автогонка завърши с арест снощи в Русе

By 18 Февруари 2019 Прочетена 9283 пъти 0
Извършените от него нарушения са документирани от полицаите, които са съставили общо 6 акта Извършените от него нарушения са документирани от полицаите, които са съставили общо 6 акта снимка: КИС 13

След гонка мъж от Русе е задържан от полицията. Екшънът се е разиграл снощи по булевард "Липник".

Оказало се, че водачът не е употребил алкохол и наркотици, но пък е карал кола с прекратена регистрация.

Неделя. Частът е около 19:30. Полицейски екип прави обход, когато в района на квартал "Изток" забелязва лек автомобил "Волво" да преминава на "червено" на светофар. Опитали да го спрат, но водачът дал газ.

Полицаите подгонили беглеца, като междувременно подали сигнал за случващото се и на другите дежурни полицейски екипи. Така след кратко преследване в района на кръговот кръстовище на улица "Чипровци" лекият автомобил "Волво" се ударил в пътен бордюр, напуснал платното за движение и се е блъснал в дърво.

При последвалото задържане на водача от пътните полицаи, той им оказал яростна съпротива и не се е съобразил с отправените от тях разпореждания.

В хода на проверката на документите на шофьора е изяснено, че той е 41-годишен русенец. Тестван е за алкохол и наркотици, като резултатите били отрицателни. Извършените от него нарушения са документирани от полицаите, които са съставили общо 6 акта.

Материалите по случая са предадени на разследващ полицай, който е образувал досъдебно производство. Мъжът е бил задържан в МВР, а работата по случая продължава.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net