"Белмекен" в Русе

By 05 Октомври 2016 Прочетена 1517 пъти 0

За поредния разбит уличен участък в квартал "Родина 3" сигнализираха русенци. След като вчера ви показахме състоянието на настилката по улица "Ибър", днес ще ви запознаем с дупките по съседната "Белмекен". 

Поне 10 години участъкът стои разбит. Става дума за настилка от стотина метра между улиците "Вискяр планина" и "Черни връх", която е заприличала на селски път. 

Живеещите там недоволстват, че си трошат колите, тъй като няма откъде другаде да минат. Според хората, улицата започнала да се разбива заради строежа на жилищен блок.

Те обвиняват за състоянието на улицата липсата на адекватна поддръжка през годините. Недоволстват и от това, че след събарянето на няколко къщи в района, мястото е оставено да пустее. Дори тротоарите са превзети от избуялата растителност.

След толкова години чакане на ремонт, хората започват да се питат дали участъкът от улицата щеше да бъде в същото състояние при други обстоятелства. Хората не разчитат на рамонт дори и за следващите местни избори, тъй като там има само три къщи с малко гласоподаватели.

Все пак хората се надяват участъкът да бъде включен в плана за ремонт по квартали през следващата година. Остава да видим дали това ще се случи.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net