Близки на загиналия при катастрофа в Русе Пламен Младенов блокираха днес мястото на инцидента

By 25 Октомври 2019 Прочетена 1487 пъти 0
Те настояват за по-активна работа на разследващите органи по издирването на виновника за катастрофата Те настояват за по-активна работа на разследващите органи по издирването на виновника за катастрофата снимка: КИС 13

Роднини на загиналия при пътен инцидент Пламен Младенов блокираха движението на кръговото кръстовище на улиците "Чипровци" и "Шипка" в Русе днес следобед.

Те настояват за по-активна работа на разследващите органи по издирването на виновника за катастрофата.

Майката на загиналия Пламен Младенов се опасява, че разкриването на случая върви бавно, тъй като повече от две седмици след инцидента нямат никаква информация за евентуалния извършител. Близките губят и надежда, че извършителят може да бъде намерен, тъй като липсвала част от записа от видекамерите в района на кръговото кръстовище.


Роднините на загиналия мъж блокираха движението на кръговото кръстовище, където е бил блъснат Пламен Младенов, с искане да се вземат мерки за обезопасяване на района.

Близките поставиха цветя и свещ в памет на загиналия Пламен Младенов на мястото, където е бил блъснат. Те са категорични, че протестите ще продължат, докато не бъде издирен виновникът за инцидента.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 26 Октомври 2019 00:09
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net