Борисов: Доволен съм от управлението на Пламен Стоилов, но искам да освежа партията /ВИДЕО и ПОДРОБНОСТИ/

By 13 Септември 2019 Прочетена 2395 пъти 0
Успоредно с "освежаването", се отстранявали и някои недъзи по места, заяви още Бойко Борисов Успоредно с "освежаването", се отстранявали и някои недъзи по места, заяви още Бойко Борисов снимка: КИС 13

Без кметове с повече от три мандата.

Това е причината, поради която Изпълнителната комисия на ГЕРБ е сменила кандидатите си за кметове в много градове, включително и Русе. Това заяви премиерът и председател на партията Бойко Борисов. Целта на това да се издигат нови лица за кметове е освежаване на ГЕРБ, заяви Бойко Борисов по време на посещението си в Русе.

Той се срещна с кандидата за кмет на партията - директорът на Гимназията по облекло Диана Иванова, която бе избрана от изпълнителния комитет на ГЕРБ, като преди това настоящият кмет Пламен Стоилов не срещна подкрепата на ръководтсвото на партията за още един мандат.

Успоредно с "освежаването", се отстранявали и някои недъзи по места, заяви още Бойко Борисов. Според него "моделът Фандъкова", която от системата на образованието влиза в политиката и става кмет на София, може да проработи и в Русе.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 13 Септември 2019 17:00
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net