Дъждът отново "изненада" Русе, ключови артерии в града пак останаха под вода

By 03 Юли 2017 Прочетена 3268 пъти 0

Въпреки че бурята в Русе не предизвика особено сериозни щети, старите проблеми, които се появяват след всеки по-силен дъжд отново се "обадиха"

Поройният дъжд, придружен със силен вятър наводни улици днес следобед в Русе.

Под вода за пореден път беше и една от основните пътни артерии на града - булевард "Христо Ботев". Веднага след спирката на Мелницата се събра вода, която не можеше да бъде поета от канализационната мрежа. Единствено високопроходими автомобили, бусове и камиони успяваха да минат през наводнения участък.

Повечето шофьори просто обръщаха и търсеха обходни маршрути в посока квартал "Дружба". Имаше и два закъсали автомобила, които попаднали във водния капан, не можеха да запалят, за да се измъкнат. 

Хората недоволстваха, че си плащат данъците, а години наред попадат в подобни ситуации на едни и същи места в града. Семейство пътуваше за Разград, но не можеше да продължи заради наводнения участък. Те обаче подходиха към ситуацията с чувство за хумор.

На закъсалите автомобили на булевард "Христо Ботев" на помощ се претече шофьор на бус, който ги изтегли от наводнения участък.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net