До 18 май желаещите могат да се запишат за Работническия Спортен Фестивал Русе 2023

By 12 Май 2023
До 18 май желаещите могат да се запишат за Работническия Спортен Фестивал Русе 2023 До 18 май желаещите могат да се запишат за Работническия Спортен Фестивал Русе 2023

18 май е крайният срок, в който служителите на русенски фирми, институции, общински предприятия и други организации, могат да се включат в тазгодишния Работнически Спортен Фестивал.

Спортното мероприятие ще се проведе на 28 май в комплекс "Ялта" и ще включва следните видове спорт:

- мини футбол – мъже;

- плажен волейбол - мъже и жени;

- тенис на маса - мъже и жени;

- теглене на въже - смесени отбори;

- щафетна игра - смесени отбори.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Организаторите от Общинската фондация "Русе – град на свободния дух" и Работнически клуб "Спорт и здраве" – Русе са подготвили купи и медали за победителите, както и атрактивни предметни награди под формата на ваучери, които ще зарадват отличилите се отбори и състезатели.

Участието в Работническия Спортен Фестивал е безплатно и организациите могат да се включат с неограничен брой отбори и състезатели, съставени от служители на съответното ведомство.

Спортната инициатива е чудесна възможност за тийм-билдинг за служителите и спомага работещите в различните фирми и институции в Русе да се опознаят, да спортуват и да се забавляват заедно.

Заявки за включване се подават на е-mail адрес: rusefreespiritcity@gmail.com до 18 май.

Подробности за Работнически спортен фестивал Русе 2023 можете да намерите на Фейсбук страницата на Фондация "Русе – град на свободния дух".

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.