fbpx

Дупка до коляно

By 24 Септември 2015 Прочетена 3410 пъти 0

Огромна дупка се появи на улица "Тинтява" в Русе. Според хората от квартала, пропадането се получило след последния проливен дъжд. На око дупката е с класически размери 90 на 60 сантиметра. По-лошото е, че е и доста дълбока и се намира на завой, което е сериозна предпоставка за пътни инциденти, още повече, че в близост има много гаражи на съседните блокове. Хората разказаха, че тъй като дупката се намира в подножието на баир, цялата вода от дъждовете се събирала там.

По думите на хората, макар че пропадането е от близо месец, никой от квартала все още не е сигнализирал в общината за опасната дупка. В случаите, в които не се знае каква е причината за пропадането, се изпраща екип от общината, който да извърши оглед на място. Ако се установи, че има проблем в подземната инфраструктура, ремонтът се извършва от съответната институция, която поддържа даденото съоражение.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.