Двама са с опасност за живота след челен удар на пътя Русе - Бяла

By 02 Януари 2018 Прочетена 1716 пъти 0

Тежка катастрофа стана днес следобед на пътя Русе - Бяла.

Челно се блъснаха два леки автомобила в района на Мойсев баир. Инцидентът стана малко след 14:00 часа в трилентов участък между "Фиат" и "БМВ".

По неизвестни засега причини едната кола е навлязла в насрещното движение и се е ударила челно в идващия срещу нея автомобил.

На място бяха изпратени две линейки на Спешна помощ, заедно с екипи на пожарната и Гражданска защита. Наложи се колите да се режат, тъй като пострадалите бяха затиснати под смачканите ламарини. Първа помощ е оказала и лекарка, която е пътувала по пътя Русе - Бяла.

В резултат на сблъсъка са пострадали двамата шофьори, на 27 и 52 години, които са откарани в русенската болница с множество травми и са настанени в интензивно хирургично отделение.

Заради катастрофата, движението в участъка бе затворено до приключване на работата на спасителните екипи. Причините и обстоятелствата довели до тежкия инцидент се изясняват.

Малко по-късно в друг челен сблъсък в района на Полски Тръмбеш по пътя Русе - Велико Търново пострадаха петима души. Пътният участък в района на иницдента бе временно затворен. Причините за катастрофата се изясняват.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net