Фирма "ВИКТОРИ-РУСЕ" ЕООД отново подпомогна инициативата "Капачки за Бъдеще"

By 26 Октомври 2020 Прочетена 3244 пъти 0
Фирма "ВИКТОРИ-РУСЕ" ЕООД отново се включи безвъзмездно в инициативата "Капачки за Бъдеще" Фирма "ВИКТОРИ-РУСЕ" ЕООД отново се включи безвъзмездно в инициативата "Капачки за Бъдеще" снимка: КИС 13

Фирма "ВИКТОРИ-РУСЕ" ЕООД се включи безвъзмездно за втори път в благотворителната инициатива "Капачки за Бъдеще".

Компанията, със собственик Николай Йорданов, осигури необходимия брой камиони, с които да бъдат транспортирани събраните пластмасови капачки от София, Русе и Велико Търново до Казанлък, където бяха предадени за рециклиране.

Включваме се отново, защото намираме инициативата за изключително благородна и социално значима. Искаме да помогнем на младите хора, които са се нагърбили с тежката организация да подпомогнат болниците в страната с така необходимото оборудване. Това е най-малкото, което можем да направим. Призовавам всеки да помогне с каквото може, тъй като в тези трудни времена солидарността е нещото, което може да ни направи по-силни.

заяви собственикът на "ВИКТОРИ-РУСЕ" ЕООД Николай Йорданов

Инициативата "Капачки за Бъдеще" е събрала над 400 тона пластмасови капачки за 3 години. Досега от инициативата са подпомогнати 36 болници в цялата страна, като са закупени кувьози и медицинска апаратура, необходима на лечебните заведения.

За покупката на един кувьоз са необходими около 16 тона пластмасови капачки.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 26 Октомври 2020 12:22
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net